Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksista

DreamCoaching – Mielen ja kehon hyvinvointipalvelut

Dreamcoaching on Personal trainer –palveluita ja mielen valmennusta. Valmennukset tapahtuvat etävalmennuksena ja paikan päällä Jyväskylässä. DreamCoaching on erikoistunut kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin huomioiden mielen hyvinvoinnin ja stressinhallinnan tärkeyttä. Valmennukset ovat personal training-palveluita sekä LifeCoachingia eli ratkaisukeskeistä valmennusta. Valmennuksen tärkeitä kulmakiviä ovat pysyvät muutokset ja terveys edellä valintojen tekeminen.

Sinulle sopivin valmennus

Autan sinua kohti potentiaaliasi ja tavoitteitasi. Valmentajana olen erikoistunut kokonaisvaltaisiinS elämäntapamuutoksiin huomioiden mielen hyvinvoinnin ja stressinhallinnan tärkeyttä. Olen personal trainer, jonka erityisosaamisalueena on mielen hyvinvoinnin huomioiminen ja LifeCoaching eli ratkaisukeskeinen valmennus keskustellen. Valmennuksen tärkeitä kulmakiviä ovat pysyvät muutokset ja terveys edellä valintojen tekeminen.

Leena Nieminen, Lisensoitu Personal trainer

Valmentajasi

Olen Leena Nieminen, Lisensoitu Personal trainer, LCAF Life Coach, Mind Coach/Harri Gustafsbergin Stressinhallinta valmentaja ja First Beat hyvinvointiasiantuntija yli 8 000 yksilövalmennustunnin kokemuksella. Liikunta – ja hyvinvointialalla olen työskennellyt 21 vuotta, joista 6 vuotta yrittäjänä.

Tutustu Dreamcoaching.fi -palveluun