Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksista

Kestävät lahjakorttivaihtoehdot

Vaatelähetyksistä saatavat hyvitykset Sasti -lompakosta voit käyttää siihen mitä tarvitset! Lunasta lompakon etuuksilla lahjakortti joko Sastin verkkokauppaan, Matsmart:lle tai Dream Coaching:lle. Lue alta kestävien lahjakorttivaihtoehtojen kuvaukset. Voit myös kerryttää Sasti -lompakon etuutta useamman vaatelähetyksen verran ja lunastaa lahjakortin sitten, kun se sinulle on ajankohtainen. Kirjaudu Sastin käyttäjänä sisään ja klikkaa valitsemasi lahjakorttikumppanin kohdasta ”lue lisää” lunastaaksesi lahjakortin sivulta löytyvällä lomakkeella.

Sasti – Shoppaile meiltä uudet vaatteet tarpeeseesi

Siirrä etuutta Sastin lahjakortiksi ja shoppaile meiltä kestävästi päivitykset vaatekaappiisi! Lahjakortilla saat toimituksen veloituksetta.

Lue lisää

Matsmart – Tilaa ruokaa netistä

Pelasta ruokaa, säästä rahaa! Matsmart on hävikkiruoan verkkokauppa, joka pelastaa syömäkelpoista ruokaa ja muita käyttötavaroita hävikiltä. Matsmartin hyllyistä löytyvät tuotteet ovat päätyneet hävikkiuhan alle johtuen esimerkiksi sesonkivaihtelusta, ylituotannosta, pakkausten vaihtumisesta tai lähestyvistä parasta ennen -päiväyksistä.

Lue lisää

DreamCoaching – Mielen ja kehon hyvinvointipalvelut

DreamCoaching on erikoistunut kokonaisvaltaisiin elämäntapamuutoksiin huomioiden mielen hyvinvoinnin ja stressinhallinnan tärkeyttä. Valmennukset ovat personal training-palveluita sekä LifeCoachingia eli ratkaisukeskeistä valmennusta. Valmennuksen tärkeitä kulmakiviä ovat pysyvät muutokset ja terveys edellä valintojen tekeminen.

Lue lisää